Plesni zmenki

Obožujete ples? Si življenja brez plesa ne znate predstavljati? Radi plešete,vendar nimate pravega plesnega partnerja? Potem je Plesna šola Samba iz Maribora nudi za vas pravo doživetje, in sicer plesne zmenke. Tako je! Plesni zmenek je pravo plesno doživetje za vse, ki naravnost obožujete ples. Čas je, da si vzamete čas in zaplešete z ravno takšnih plesnim partnerjem, kot ste si ga vedno želeli.

Kako potekajo plesni zmenki?

Dandanes je veliko ljudi, ki bi radi plesali, vendar enostavno ne morejo, ker nimajo plesnega partnerja. Seveda se vam zaradi tega ni potrebno odreči vaši strasti. Tudi če nimate soplesalca oziroma soplesalko, vam v plesni šoli poiščejo pravega plesnega partnerja. Pravi plesni partner je navadno primeren vaši višini ter stopnji plesnega znanja. Poleg vsega pa lahko najdete starosti primernega somišljenika.
Plesni zmenki so kot nalašč za vse tiste, ki želite prosti čas preživeti v objemu plesalca ter plesnih korakov. Hkrati so odlični za tiste ljudi, ki obožujejo ples in bi se radi naučili osnov najbolj priljubljenih družabnih plesov. Tudi v primeru, da bi radi izpopolnili znanja ali pa se preprosto družili in spoznavali, so plesni zmenki kot nalašč za vas.

Plesni zmenki kot odlično druženje

2- mesečni tečaj družabnih plesov ter intenzivnih plesnih vaj se izvaja v prostorih, kjer boste lahko brez težav pokazali vaše plesno znanje. Kar pa je najbolje je to, da se ob vsakem koncu vaje nadaljujejo spoznavanja in spletajo iskrena prijateljstva.

Ples je aktivnost ter umetniško izražanje, ki povezuje ljudi. Ne glede na to, ali imate plesnega partnerja ali ne, nikakor se ne smete tej ljubezni odpovedati. V plesni šoli lahko najdete najbolj primernega partnerja in uživate. Tako kot vsaka vrste aktivnosti, tudi plesni zmenki priporočajo udobna oblačila, lahke kavbojke ter kratko majico ali oblačila, v katerih se boste lahko gibali. Udobni plesni čevlji so vsekakor kot nekakšna ‘obvezna oprema’ vsakega plesalca.

Zatorej, le pogumno na plesne zmenke, kjer boste zagotovo našli idealnega plesnega partnerja, s katerim vas bo družila velika ljubezen do plesa. Bodite vedno v koraku s časom, naučite se novih plesnih korakov, osnov družabnega plesa in uživajte v čudoviti aktivnosti. Ples je način sproščanja ter izražanja v vsakodnevnem življenju. Privoščite si ure neizmerne zabave in se ne obremenjujte več s tem, da nimate plesnega partnerja. Vsakdo ga lahko dobi in vsakdo lahko uživa v plesu.

Podobne teme: