TEKALNA STEZA LifeSpan TR1200-DT3

Iščete tekalno stezo, ki se razlikuje od ostalih? Nekaj, kar bi lahko uporabljali tudi med delom v pisarni? Ste že videli model LifeSpan TR1200-DT3?

Tovrstna tekalna steza je dobesedno namenjena za postavitev pod pisalno mizo, saj je njen namen uporabnikom omogočiti tudi opravljanje pisarniških del med samo vadbo. Steza je enostavna za uporabo.

Lifespan-TR1200-dt5

Motor 

Motor je močan, vendar v primerjavi z ostalimi stezami, slabši. Ampak! Še vedno dovolj močan, da tekalna steza deluje brezhibno in tudi vadbe potekajo tekoče. Ker je naprava namenjena za uporabo na delovnem mestu, je tudi izdelana tako, da ne povzroča vibracij ali pretiranega hrupa, ki bi lahko med delom motil ostale.

Hitrost

Tudi razlika v hitrosti je opazna, če jo primerjamo z nekaterimi ostalimi modeli »navadnih« tekalnih stez. V tem primeru je razpon hitrosti zgolj od 0,4-4 mph. Hitrost je prav tako prilagojena delu, saj bi bilo praktično nemogoče tipkati in teči pri visokih hitrostih, se strinjate?

Zaslon

Verjetno se sprašujete ali je mogoče spremljati napredek treningov tudi preko kakega zaslona, imamo prav? Seveda je mogoče! Naprava ima premičen prikazovalnik, sicer manjše dimenzije, a dovolj velik, da služi svojemu namenu.

Posebnost tega modela so zagotovo blažilci korakov, kateri preprečujejo premočne vibracije in preprečujejo glasno delovanje. Teh blažilcev je kar 6 in odlično opravljajo svoje delo. Opremljena pa je tudi s priključkom za USB, preko katerega lahko povežete pametni telefon, iPod ali katero drugo USB napravo. Tako, sedaj tudi kljub obilici dela, nimate več izgovorov, da se ne morete rekreirati. Opremite svojo pisarno s tekalno stezo LifeSpan TR1200-DT3 in naredite nekaj dobrega tudi zase ter za svoje telo!

Podobne teme: