Kakšni uhani so modni?

Zlati in srebrni uhani so klasika, ki ne gre nikoli iz mode, prav tako pa nikoli ne boste zgrešile z majhnimi uhančki, ki so skoraj neopazni. A trendi so trenutno v resnici drugačni, saj narekujejo bleščeč in velik ter zelo opazen nakit, pri katerem so kombinirane različne barve in materiali.modni-uhani
Še vedno so v modi tudi viseči uhani, ki še posebej pridejo do izraza pri spetih frizurah oziroma kratkih laseh.

Naj vas očarajo barve!

Če je nekoč veljalo, da se eleganca skriva le v zlati in srebrni barvi ter da se tudi teh dveh žlahtnih kovin pri nakitu ne sme kombinirati, pa to že dolgo ne velja več – kombinacija srebrne z zlato je še vedno modna, prav tako pa kombinacija vseh drugih barv. Nakit je tako lahko v katerikoli barvi, najbolj pa so zanimivi tisti kosi, ki so na voljo v dveh ali treh barvah oziroma njihovi kombinaciji.

uhani
Tak nakit lahko odlično kombinirate z vašimi oblačili, saj se poda tako k pisanim outfitom kot outfitom v eni sami barvi. Če želite poživiti enobarvno oblačilo, ni boljšega kot pisani modni dodatki oziroma nakit. Enako velja za črna oblačila, ki jih je pri tistih, ki prisegajo na klasiko, navadno v omari največ. Nekatere ženske takšna oblačila rade poživijo z lepo in zanimivo ogrlico, ruto ali šalom, druge si pripnejo pisano broško, tretjim je dovolj izstopajoč in velik prstan, četrte pa enobarvnost razbijejo z ekstravagantnimi uhani.

Kaj pa cena?

Za vsak dan pa tudi za posebne priložnosti ne potrebujete nujno dragega nakita, ampak je bolje denar, ki bi ga odšteli zanj, zapraviti za več različnih kosov – pisani uhančki so nekaj, česar ni nikoli preveč! Privoščite si jih več parov! Zakaj tudi ne? Lični uhani niso dragi, sploh če jih naročite preko spleta, kjer je izbira zelo velika!
Ponudbo si lahko ogledate na spletni strani Lideja.com, kjer vas čakajo ne le najrazličnejši uhani, ampak tudi različni drugi modni dodatki in nakit. Ogrlice, zapestnice, prstani, torbice in pasovi za vse okuse vas bodo razveselili s svojo modnostjo, atraktivnostjo in estetiko. Izbirate lahko med množico različnih modelov, ki vas bodo navdušili in zapeljali, da se boste kar težko odločili, katere izbrati – zaradi ugodne cene vam ni treba preveč razmišljati, ampak si lahko privoščite kar vse!

https://www.youtube.com/watch?v=Qj6AzRrygmk

Kakšne uhane pa bi izbrali, če bi se oblekli v športna oblačila?

Podobne teme: