Izjemno simpatične in učinkovite klubske mizice – kam jih postaviti?

Brez nekaterih kosov pohištva in elementov v svojem domu ali stanovanju si sploh ne znamo zamišljati dovolj kakovostnega bivanja. Si lahko samo zamislite dnevni prostor brez ustrezne sedežne garniture ali kavča? Ali pa morda jedilnico brez primerno velike mize in stolov okoli nje? Nikakor ne! Seveda imamo praviloma v domačih prostorih še številne dodatne kose, ki naše bivanje naredijo samo še bolj prijetno in udobno. Zelo simpatične so na primer klubske mizice, ki so najpogosteje del dnevne sobe ali pa prostora, ki je posebej namenjen za druženje z najbližjimi in prijatelji.

Čeprav se na prvi pogled zdi, da so takšne mizice nasploh cenovno precej nedostopne – kljub svojim precej majhnim dimenzijam –, pa je treba pri izbiri razmišljati nekoliko drugače. Zavedati se moramo, da nam takšen produkt v domu lahko pride prav neštetokrat, in da nam bo odlično služil precej let. Tudi zato se nakup nekoliko dražje klubske mizice zagotovo v končni fazi zelo izplača.

Uskladitev mizice in stolov za druženje

Vse več vas je, ki doma želite zasnovati prav poseben prostor ali pa vsaj manjši kotiček za druženje. V tem primeru zagotovo potrebujete primerno veliko barsko oziroma klubsko mizico pa tudi nekaj stolov, ki jih boste postavili okoli nje. Takšne mizice so lahko različnih oblik, dimenzij, predvsem je tukaj mišljena tudi različna višina mizic.

Na trgu so na voljo okrogle, ovalne, pravokotne in nenazadnje še kvadratne klubske mizice. Vsaka oblika seveda uporabnikom ponuja številne prednosti, a treba se je odločiti za tisto obliko, ki je primerna tudi za vaš prostor. To je v veliki meri odvisno od same velikosti prostora oziroma kotička, kamor boste namestili pohištvo za kar se da zabavno, prijetno ter udobno druženje. K sreči so na voljo tudi kompleti, kjer dobite mizico skupaj s stoli. Po drugi strani pa lahko stole kupite posebej, toda pomembno je, da jih dobro kombinirate z mizico in drugimi elementi v prostoru.

Materiali klubske mizice

Miza za druženje in odlaganje najrazličnejših predmetov mora biti izdelana iz dovolj trpežnega materiala, saj se bo zagotovo pogosto uporabljala in bo morala prenesti tudi kar nekaj teže. Na voljo so barske in klubske mizice iz najrazličnejših materialov. Odlično na primer izgledajo tiste, ki so v kombinaciji lesa in stekla.

Podobne teme: