Kolesarske hlače in rokavice

Kolesarske hlače in rokaviceSeveda je kolo najbolj pomemben element, ki ga potrebujemo za kolesarjenje, vendar pa tudi ni edini. Poleg takšne opreme je dobro, da imamo tudi primerno obutev in oblačila, kar zelo dobro vedo profesionalni in tudi rekreativni kolesarji. Kolesarske trgovine ponujajo kolesarska oblačila tako za moški kot ženski spol, med oblačili pa boste našli rokavice, hlače, aktivno perilo, razne termo majice in hlače, vetrovke in termo vetrovke, široke majice in hlače ter še kaj drugega. Oglejte si kolesarske hlače in rokavice FactoryStore.

Pregledna spletna trgovina s kolesarsko opremo vam omogoča hitro brskanje, zato boste kaj hitro našli kategorijo ženskih dolgih rokavic. Rokavice so seveda med seboj nekoliko različne, zato boste mogoče nekateri ob izbiranju med kolesarskimi rokavicami želeli slišati tudi kakšen strokoven nasvet, mnenje ali izkušnje. Lahko si boste želeli kolesarske rokavice, izdelane iz sintetičnega usnja in EVA materiala z ojačan dlančno stranjo ali pa take z gel blazinicami na dlančni strani.

V ponudbi boste našli tudi kolesarske rokavice, ki imajo ojačan del med palcem in kazalcem ter peno in silikon na dlančni strani, katere so še posebej primerne za cestno kolesarjenje. Če imajo rokavice na hrbtni strani mrežasti del in imajo na dlančni strani luknjice pa to pomeni, da omogočajo tudi optimalno zračenje. Našli pa boste še več drugačnih rokavic.

Kolesarske hlače so lahko oprijete, termo ali pa široke. Termo hlače, ki imajo naramnice so udobne, poleg tega pa se popolnoma prilegajo. Seveda lahko izbirate med dolgimi in kratkimi hlačnicami. Tudi izbira širokih hlač za kolesarjenje je pestra. Najbolje pa je, da si kar ogledate primerno spletno trgovino z opremo za kolesarjenje in si poiščete svoj model.

Podobne teme: