Veganska kozmetika v naravnih odtenkih

Italijanska ličila Nabla izžarevajo strast in prefinjenost. S svojimi čari zadovoljujejo okuse žensk po vsem svetu. Navdušujejo z elegantnimi niansami barv. Vedno so se prilagajali tenu polti in barvi las. Zato ustvarjajo edinstvene kolekcije, ki so hkrati univerzalne. Ličila poudarjajo ženstvene obrazne linije, oči in ustnice. Hkrati pa negujejo kožo in jo varujejo pred škodljivimi zunanjimi vplivi.

Kozmetika ne vsebuje sestavin testiranih na živalih. Zaradi sočutja do živali postajajo vedno bolj priljubljeni. Cruelty-free standard je v današnjem času zelo pomembna smernica, ki nakazuje na izboljšanje razmer v proizvodnji kozmetičnih in farmacevtskih produktov. Linija ličil skuša ustvariti pristen stik z naravo. Narava ji daje navdih za zemeljske in naravne barve, ki poudarjajo naravno žensko lepoto.

Kozmetika Nabla

Ženstvena in naravna rdečila za lica

V segmentu rdečil za lica smo izbrali dva čudovita odtenka. Prvi odtenek je bolj primeren za svetlopolto kožo, saj je nežne svetle barve. Pravijo mu tudi cvetna lilija, vendar so nianse svetlejše rožnate barve. Drugi odtenek pa je v malo močnejši rožnati barvi in je zato primeren za temnejše tene polti. Oba rdečila sta zelo obstojna.

Kozmetika Nabla

Odlično se podata k odtenkom šmink za usta. Kozmetika Nabla skuša usklajevati odtenke s preostalimi ličili v kolekciji. Tako se rdečila za lica lepo dopolnjujejo z barvami šmink za ustnice.

Zemeljske barve šmink za ustnice Nabla

Šminka poudari robove in naredi ustnice privlačnejše. S pravilno izbiro šminke poudarimo tudi svoja oblačila, barvo las in ten polti. Navdušila nas je nežna šminka iz kolekcije Chloe. Odlično se poda k minimalističnemu in naravnemu ličenju.

Je zemeljske barve, nekje med nežno rjavo in ljubko roza barvo. Ženske jo zelo veliko nosijo v času poslovnih sestankov, saj je nevpadljiva in izraža profesionalnost.

Paleta senčil v naravnih odtenkih

Paleta senčil vsebuje naravne zemeljske tone. Primerna je za vse priložnosti. Odlična je v kombinaciji z rdečili za lica in šminkami za usta. Sestavljena je iz dvanajstih odtenkov, kateri se med seboj odlično dopolnjujejo. Za enkratni nanos lahko uporabimo tri različne odtenke. Kozmetika Nabla ponuja dve različni paleti senčil. Zgoraj opisana je bolj umirjena, druga pa je bolj drzna in zato primerna tudi za nevsakdanje priložnosti.

Tattoo Nano Shock krema za nego tetovaže je za uporabo zelo enostavna, obenem vam nudi prijeten in hiter nanos. Več o kremi pa si lahko preberete s klikom na povezavo.

Podobne teme: