Poceni sokovnik Omega je možno dobiti tudi v Sloveniji

Sokovniki so danes že zelo popularni in ljudje jih preprosto obožujejo. Njihove pozitivne lastnosti pritegnejo ljudi predvsem glede zdravilnih sokov. Zavedamo se, da danes so redki, ki pazijo kaj pojejo in ne zaužijejo vsakodnevno visoko kalorične hrane. Vsakodnevni ritem delovnika in obveznosti nam prikrajša zelo veliko časa za kuhanje zdrave prehrane. Velika večina nima časa za kuhanje in gredo hitro kaj pojest in z tem zaužije veliko kalorij in nezdrave hrane. Sokovniki pa nam pomagajo, da zaužijemo dovolj vitaminov in rudnin, ki nam pomaga ohranjati energijo za vsak dan. Na trgu imamo zelo veliko izbiro sokovnikov , ki si jih lahko izberemo. Razlikujejo se po moči in cenovnem razredu. Močnejši in dražji lahko zmeljejo vse kar želimo od sadja in zelenjave, cenejši in šibkejši pa ne smejo mleti zelnate solate in jagodičja.sokovnik-juicer

Kateri Omega sokovnik?sokovnik

Kateri sokovnik izbrati je odvisno od vas in vaših zahtev. Vsaki sokovniki se med seboj razlikujejo o velikosti, glasnosti, cenovnemu razredu in drugimi stvarmi. Tisti malo cenejši sokovniki bodo hitreje omagali in tudi v boste potrebovali dlje časa za pripravo soka. Če pa imate namen kupiti malo dražjo sokovnik pa vam zagotovo nebo žal. Centrifugalni omega sokovniki so priporočljivi za začetnike, sokovniki srednjega razreda imajo en vijak, najdražji sokovniki pa so z dvojnim zobnikom in dajejo najboljše rezultate. Potrebno je vedeti, da listnate zelenjave in jagodičja (maline, ribez, gozdje…) ne stisne vsak sokovnik. Predno kupimo sokovnik se moramo zavedati, kaj vse si želimo in pričakujemo od njega.

Kako pomemben je sokovnik za moje zdravje?

Sokovnik je vsekakor lahko za naše zdravje zelo pomemben. Njegova funkcija nam omogoča, da si pripravimo čiste, sveže in naravne sokove. Sok iz sokovnika je zelo zdrav, ker nima dodanih snovi, kakor imajo sokovi kupljeni v trgovini. Sveže stisnjeni sokovi na sokovniku ohranijo svoje vitamine, rudnine, antioksidante in druge bioaktivne sestavine. Pomagajo nam odpravljati pomanjkanja vitaminov in predvsem rudnin, ki jih danes ne zaužijemo dovolj z drugo hrano. Sokovi so koristni za žleze in nam omogočajo njihovo učinkovitejše delovanje in nas s tem krepijo. Če jih pijemo nekaj tednov pa nam pomagajo tudi pri premagovanju »patološkega« apetita, ki je posledica kalorično bogate hrane, revne hrane, zaradi katere živimo v pomanjkanju.

Kako pa lahko sokove izboljša živa voda?

Oglejmo si še kako zdrava prehrana vpliva na počutje!

Podobne teme: